Wie zijn wij?

We hebben beide een lange periode diverse managementfuncties vervult. Naast het managen van leidinggevenden zijn we ons de laatste jaren steeds meer gaan specialiseren in teamcoaching en interventiekunde. We begeleiden (complexe) verandertrajecten en cultuurvraagstukken binnen grote organisaties. Dit doen we als organisatieadviseur en als interimmanager. 

Hieronder stellen we onszelf aan u voor.

Esther van Meeuwen

 

Na het afronden van mijn opleiding tot verpleegkundige kwam al snel het management op mijn pad. Achterliggende jaren heb ik veel ervaring opgedaan in teams en organisaties waar veel gedoe is. Hier ben ik in mijn element.

Ik sta bekend als direct, open, eerlijk en betrouwbaar. Van  opdrachtgevers krijg ik terug dat ik analytisch ben en mij snel dingen eigen maak. 

Hiernaast hoor ik terug dat ik makkelijk vertrouwen weet te winnen en door een scherp observatievermogen snel door heb wat er speelt. Dit in combinatie met mijn zorgzame kant maakt dat ik veel in beweging krijg. 

 

Hillie Schut

Vanuit mijn HR achtergrond ben ik al snel het management ingerold. Naast leidinggeven heb ik achterliggende jaren veel ervaring opgedaan met individuele coachingstrajecten, leiderschapsontwikkeling en het begeleiden van teams en organisaties in verandering. Het is mijn passie mensen en organisatie te helpen groeien en los te komen van vaste patronen. 

 Ik sta bekend als duidelijk, verbindend, eerlijk en zorgvuldig. Van opdrachtgevers krijg ik terug dat ik een scherp waarnemer ben die de vinger snel op de zere plek weet te leggen en die succesvol is in het bespreekbaar maken van observaties en emoties. Door deze informatie samen verder te onderzoeken ontstaat er beweging en is er (weer) ruimte om te ontwikkelen.